nissan qashqai rabla

Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

PREȚ SPECIAL: 18.160€ (fără TVA)*

RATĂ DE LEASING ȘI SERVICII DE LA 254€/lună (fără TVA)**

Întreținere și garanție pe 5 ani (sau 150.000 km) incluse în rată**

Cere ofertă prin Programul RABLA

Echipamente standard

  • Faruri cu aprindere automată
  • Cheie inteligentă și buton start/stop motor
  • Sistem integrat de navigație și audio NissanConnect
  • Around View Monitor (asistenţă la parcare cu vedere 360°)
  • Aer condiţionat automat cu reglare dual-zone
  • Scaune faţă încălzite
  • Jante aliaj 18"  
  • Antenă tip "shark"

Termeni și condiții

*Ofertă destinată persoanelor juridice, prin Nissan Finance, valabilă în limita stocului disponibil, până la 31 mai 2021. Oferta corespunde versiunii Nissan Qashqai 1,3 l 156CP automată DCT N-Connecta, preț auto prin Programul Rabla 2021*** în valoare de 18.160 Euro fără TVA obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare calculate în Euro (la cursul de 4,9 lei), a reducerii comerciale oferite prin Acțiunea Nissan Finance în valoare de 336 Euro (fără TVA) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 2.689 Euro (fără TVA). Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

 

** Finanțare prin Nissan Finance, denumirea comercială sub care operează RCI Leasing România IFN SA. Ofertă adresată personelor juridice, supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 mai 2021. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Nissan Qashqai 1,3 l 156CP automată DCT N-Connecta în valoare de 18.160 Euro fără TVA, 30% avans, 60 luni, dobândă de leasing fixă 3.9%, VR 0,1% și asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire. Produsul conține contract tip garanție extinsă în condiţiile contractului Nissan Care valabil 24 luni sau 150.000 km (prima limită atinsă) și contract de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 150.000 km (prima limită atinsă). Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului. Mai multe detalii aici.

 

***Ofertă destinată persoanelor juridice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, valabilă de la momentul aprobării bugetului pentru Programul RABLA / RABLA PLUS 2021. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabilă de la momentul la care înscrierile pentru persoanele fizice vor fi disponibile în PSIPAN.