Preț de la 29.990€

Noul Nissan Qashqai

e-POWER[*] & Mild Hybrid

Motorizări disponibile

140 - 190

Putere maximă motor (PS)

5,2 – 7,0

Consum combustibil (l/100km)

117 - 159 [*]

Emisii de CO2 (g/km)

Nissan Qashqai e-Power full front static view with man leaning against the bonnet.

DESIGN

Design mai elegant, mai sportiv și mai îndrăzneț

Noua generație Qashqai ridică standardele de design la un nivel mai îndrăzneț și mai sofisticat printr-o grilă frontală remodelată, un interior actualizat și rafinat, faruri și bara de protecție spate cu design nou. Irezistibil?

Nissan Qashqai e-Power driving shot on bridge - Hybrid SUV

Motorizări

e-POWER(*) sau Mild Hybrid?

Descoperă diferența dintre cele două motorizări și alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine!

Nissan Qashqai e-Power close up side view with woman holding phone

TEHNOLOGII

Conducerea conectată, personalizată și asistată

Îmbunătățește-ți stilul de condus, cu ajutorul tehnologiei Qashqai cu Google încorporat (Google Assistant, Google Maps și multe alte aplicații pe Google Play) (1). Personalizarea profilului său (pentru până la șase șoferi) se adaptează la nevoile și preferințele dumneavoastră, inclusiv limba mașinii, scaunele, radioul, setările de călătorie și multe altele (2)(3).

DIMENSIUNI

Dimensiuni QASHQAI

Un exterior îndrăzneț, prietenos cu mediul urban, vă oferă o manevrabilitate ușoară cu un spațiu generos în portbagaj.

1/2 1/3 DIMENSIUNI GENERALE

A - Lungimea totală: 4.425 mm B - Ampatament: 2.665 mm C - Lățime totală: 1.835 mm (fără oglinzi) D - Înălțimea totală: 1.625 mm

Nissan Qashqai e-Power N-Design 3/4 front pack shot - Hybrid SUV

1/2 CAPACITATE PORTBAGAJ

A - Până la 504L fără plăcile de bagaj B - Până la 1.447L cu scaunele rabatate

Nissan Qashqai e-Power top view illustrations showing boot capacity

1/2 SPAȚIU PORTBAGAJ

A - Lungime maximă: 86,9 cm cu scaunele din spate ridicate B - Lățime maximă: 110 mm

Nissan Qashqai e-Power N-Design 3/4 rear pack shot view showing boot measurements

ACCESORII

Adăugați nota dvs. personală

Fiți ingenios, acționați mai mult. Cu designul lor inovator, accesoriile de lifestyle pentru Qashqai sunt perfecte pentru viața de oraș sau pentru o escapadă în familie (4).

1/2 PACHET SPORT

Pachetul sport combină accesorii care vă vor proteja mașina în timpul deplasărilor zilnice și al călătoriilor de weekend, oferindu-i în același timp un aspect mai atrăgător, sportiv.

Nissan Qashqai e-Power accessories sport pack detail shot

1/2 PACHET EXPLORATOR

Personalizați-vă mașina cu noul pachet Explorer pentru a-i oferi un aspect dinamic.

Nissan Qashqai e-Power accessories explorer pack detail shot

1/2 COVORAȘE PENTRU PODEA FABRICATE DIN MATERIALE RECICLATE⁷

Protejați interiorul lui Qashqai cu covorașe perfect adaptate, fabricate din materiale reciclate durabile și de calitate.

Nissan Qashqai e-Power accessories recycled mats detail shot
Versiuni

Alege versiunea care ți se potrivește

Imagini cu titlu de prezentare. 

*ProPILOT este o tehnologie avansată de asistență a șoferului, dar nu poate preveni coliziunile. ProPILOT este destinat pentru „Eyes on/Hands On” numai pentru autostrăzi (drumuri separate prin bariere). Este responsabilitatea șoferului să rămână atent, să conducă în siguranță și să dețină controlul vehiculului în orice moment. Pentru mai multe informații, consultați manualul de utilizare a vehiculului 

** Partea laterală și cea din spate a scaunelor sunt tapițate cu o alternativă sintetică pentru pielea naturală.

 

[1] Google, Google Play și Google Maps sunt mărci comerciale ale Google LLC.

[2] Pentru a utiliza serviciile NissanConnect, aveți nevoie de un cont de utilizator NissanConnect Services și trebuie să vă înregistrați și să vă conectați la aplicația NissanConnect Services cu numele de utilizator și parola dumneavoastră. Pentru a utiliza aplicația gratuită NissanConnect Services, aveți nevoie de un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android compatibil și de o cartelă SIM cu opțiune de date, cu un contract de telefonie mobilă existent sau separat între dumneavoastră și furnizorul de servicii mobile. Toate serviciile depind de acoperirea rețelei de telefonie mobilă.Serviciile sunt disponibile în funcție de țară, model, versiune și perioada de disponibilitate penttru serviciu. Unele servicii vor fi supuse unei taxe pentru perioada de abonament detaliată în aplicația NissanConnect Services. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați aplicația NissanConnect Services.Conectarea unui telefon mobil pentru a utiliza NissanConnect trebuie făcută numai dacă autovehiculul este parcat în siguranță. Utilizarea sistemului trebuie să fie întotdeauna în conformitate cu regulile Codului Rutier. Șoferii trebuie să utilizeze sistemul numai atunci când acest lucru este sigur. Utilizatorii trebuie să fie conștienți de potențialul tehnologiei mâini libere de a distrage atenția de la drum, ceea ce ar putea afecta controlul deplin al vehiculului.

[3] Nu trebuie să vă bazați exclusiv pe caracteristicile de confort și asistență a șoferului. Este posibil ca unele caracteristici să nu funcționeze în toate condițiile și circumstanțele. Se aplică limitări de viteză și alte limitări. Pentru termenii și condițiile referitoare la tehnologiile Nissan, vă rugăm să contactați agentul dumneavoastră Nissan.

[4] Accesoriile afișate sunt standard și/sau opționale doar pentru versiunile selectate. Se pot aplica costuri suplimentare. Accesoriile Nissan Select sunt furnizate de partenerii autorizați Nissan. Aceștia oferă garanție în termenii și condițiile lor, care sunt de minim un an garanție. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați agentul dumneavoastră Nissan. Accesoriile și orice echipament suplimentar montat de client pot avea un impact asupra cifrelor de autonomie comunicate ale automobilului. Accesoriile originale Nissan sunt acoperite de garanția autovehiculului nou de 3 ani/100.000 km (oricare prag se atinge primulprima dată), dacă sunt montate de un dealer Nissan sau de un reparator Nissan înainte de predarea autovehiculului sau în timpul perioadei de garanție a autovehiculului nou. Accesoriile originale montate în afara perioadei de garanție a autovehiculului nou sau de către o terță parte sau de către Client sunt acoperite numai de Garanția pentru piese și accesorii originale Nissan de 12 luni / kilometraj nelimitat.

[5] e-POWER este un sistem de propulsie unic, nu este un vehicul 100% electric și necesită benzină pentru a alimenta motorul electric. Căutați Nissan e-POWER pentru mai multe detalii.[7] Fabricat din 46% materiale reciclate (plase de pescuit, covoare vechi, deșeuri industriale, deșeuri textile.

[6] NissanConnect trebuie utilizat numai atunci când acest lucru este sigur, în conformitate cu Codul Rutier. Este necesar un dispozitiv compatibil. Google și Google Maps sunt mărci comerciale ale Google LLC. NissanConnect cu Apple CarPlay și Android Auto trebuie utilizat numai atunci când se poate face acest lucru în siguranță, în conformitate cu Codul rutier.  Apple CarPlay este o marcă înregistrată a Apple Inc. Android este o marcă comercială a Google LLC.