THE ULTIMATE CROSSOVER

NISSAN QASHQAI

Scroll to explore

Imagine cu motorul transparent al modelului Nissan Qashqai în mișcare

NISSAN e-POWER

O experiență electrificată unică, acum fără conectare

Bucură-te de o experiență de conducere electrificată captivantă. Nissan e-POWER este o tehnologie unică care asigură un răspuns mai rapid, un nivel mai redus de zgomot și o eficiență sporită în traficul urban. Bateria este încărcată de un motor pe benzină, nemaifiind astfel necesară conectarea la o sursă de alimentare electrică. Qashqai este prevăzut, de asemenea, cu un grup motopropulsor mild hybrid – un motor pe benzină avansat, sprijinit de un generator electric cu răspuns rapid și disponibil în modurile 2WD și 4WD (1).

E-POWER

Urmărește sclipirea

Nissan Qashqai e-POWER este mai aproape de tine. Solicită oferta și descoperă o experiență electrificată unică de conducere, cu un motor electric alimentat de un motor pe benzină.

DESIGN

Încă o dată ca nimeni altul

Apreciat pentru design-ul său, Qashqai surprinde încă o dată cu o nouă abordare: linii îndrăznețe și proporții robuste, lumini LED inteligente și jante masive din aliaj de 20 inch. Varietatea de culori mai extinsă decât pentru orice alt SUV îți permite configurații unice, adaptate stilului personal.

Nissan QQ Rear Passenger space

SPAȚIU INTERIOR

Practic poate fi și atractiv

Te poți instala confortabil în scaunul cu piele premium moale, matlasată și poți activa opțiunea de masaj pentru scaunele șoferului și al pasagerului. Lasă-te captivat de afișajul digital personalizabil și de conectivitatea avansată [*]. Privește cât de spațios este interiorul!

ASISTENT DE CONDUCERE

High-tech dă o mână de ajutor

Tehnologiile Nissan (3) te fac să te simți mai încrezător și mai conectat la fiecare călătorie. Vei conduce cu mai multă conștientizare și poți avea asistență atunci când ai nevoie.

1/2 CABINA DIGITALĂ DE 12,3”.

Cu diverse opțiuni personalizabile, grupul de indicatori de 12,3 inchi vă permite să personalizați afișajul la stilul personal.

Nissan QQ Detail interior dashboard

1/2 Afișaj Head-Up (HUD) pentru parbriz de 10,8 inchi

HUD-ul afișează (4) informații, cum ar fi semnele de limită de viteză, în câmpul vizual al șoferului printr-o proiecție a imaginii pe parbriz.

Nissan QQ Head up display

1/2 ProPILOT cu Navi-Link (5)

Fă drumul mai ușor, menținând distanța prestabilită și banda. Cu noua caracteristică Navi-Link, poți seta viteza potrivită.

Nissan QQ Propilote 2D illustration

1/2 CONDUCERE ASISTATĂ ȘI TEHNOLOGII DE SIGURANȚĂ (3)

O suită completă de tehnologii care privesc peste tot în jurul tău.

Nissan QQ Intelligent lane intervention Simplify 3D

CONECTIVITATE

Conectează-te la lumea din jurul tău

Soluțiile inteligente de conectivitate permit ca lumea din jur să fie la distantă de un clic sau de o comandă vocală. Iar tehnologiile inteligente ale smartphone-ului și încărcarea wireless fac ca totul să fie și mai simplu.

1/2 ALERTE INTELIGENTE

Primește alerte când vehiculul părăsește o limită geografică, depășește o anumită viteză și multe altele.

Nissan QQ phone handing by a hand

1/2 ASISTENTUL PERSONAL CONTROLAT VOCAL

Dispozitivele Alexa și Google Assistant™ vă permit să interacționați cu mașina dvs. din confortul casei.

Nissan QQ voice control

1/2 ÎNCĂRCARE FĂRĂ FIR

Rămâi conectat și beneficiază de confortul încărcării fără fir, care este perfectă pentru smartphone-ul tău compatibil.

Nissan QQ wireless charging

1/2 HĂRȚI ÎMBUNĂTATE ȘI TRAFIC LIVE

Qashqai îți permite să îți planifici călătoria folosind hărțile TomTom®. Poți să actualizezi în mod constant traseul pentru a te menține departe de blocajele de trafic. (5)

Nissan QQ Interior dashboard consol

PREȚ ȘI SPECIFICAȚII

Toate versiunile lui Qashqai

Nissan Qashqai aduce o nouă versiune a unui SUV hibrid cu tehnologii, dimensiuni și design noi. Privește de aproape tehnologiile lui Nissan Qashqai și găsește versiunea potrivită pentru tine.

1/2 Qashqai Visia

Sisteme și tehnologii avansate de siguranță, panou de instrumente cu ecran TFT color de 7 inch, faruri bi-LED, selector mod conducere, Cruise Control Inteligent, Hill start assist. Această versiune nu te va lasa indiferent.

Nissan new QQ Visia 3/4 front

1/2 Qashqai Acenta

Cheie inteligentă, afișaj NissanConnect (A-IVI) de 8 inch, wireless Apple carplay, cameră video pentru marșarier și sistem de climatizare cu două zone, sunt doar câteva dintre dotările excelente pe care le are această versiune.

Nissan new QQ Acenta 3/4 front

1/2 Qashqai N-Connecta

Ecran TFT de 12,3 inch pe panoul de instrumente, ecran NissanConnect 9 inch cu servicii conectate, Around View Monitor și un nou standard de confort. Această versiune îți oferă o încredere deplină.

Nissan new QQ N-Connecta 3/4 front

1/2 Qashqai Tekna

Sistem de asistență la conducere ProPILOT cu Navi-LINK, Head up display (afișaj pe parbriz de 10,8 inch), sistem audio BOSE® cu 9 difuzoare, Faruri full LED cu Asistență Adaptivă Fază Lungă și conectivitate excelentă. Această versiune propune un maxim de confort și tehnologii la cel mai înalt standard.

Nissan new QQ Tekna 3/4 front

1/2 Qashqai Tekna+

Scaune cu tapițerie din piele moale matlasată cu functie de masaj pentru scaunul sofer și pasager față, memorare poziție scaun și oglinzi asociată cheii inteligente și toată tehnologia și conectivitatea pe care o dorești la bord. Această versiune le are pe toate.

Nissan new QQ Tekna+ 3/4 front

Compară versiunile

Compară versiunile disponibile pentru Nissan Qashqai și alege-o pe cea care ți se potrivește.

1/2

Compare tabs

ACCESORII

Pune-ți amprenta personală

Arată inteligent, mergi mai departe! Cu designul lor unic, accesoriile lifestyle create pentru Qashqai sunt perfecte pentru viața de oraș sau pentru o ieșire în familie

1/2 Pachet Stilizare exterioară Elegance

Adaugă un look distinctiv cu tușe elegante cromate

Nissan New QQ rear finisher

1/2 Pachet tractare

Adaugă puțină aventură în familie. Ia și un pachet de tractare, o rulotă sau o barcă.

Nissan New QQ load carrier “Easy fix”

1/2 Pachet protecție

Bucură-te de un confort sporit, păstrând în același timp interiorul lui Qashqai protejat.

Nissan New QQ quality mats and trunkliner reversible

Configurează Qashqai

Găsește configurația perfectă de echipare și culori. Qashqai va ieși mereu în evidență.

Nissan QQ Packshot Tekna+ full front

[1] Funcționalitatea extinsă de oprire/pornire în timpul mersului liber este disponibilă numai pentru variantele cu transmisie automată.
[2] Scaune parțial piele/parțial PVC.
[3] Nu ar trebui să vă bazați doar pe caracteristicile de confort pentru șofer. Este posibil ca unele funcții să nu funcționeze în toate condițiile și circumstanțele. Se aplică viteză și alte limitări. Pentru termenii și condițiile legate de tehnologiile Nissan, vă rugăm să contactați dealerul dumneavoastră Nissan sau www.nissan.ro/
[4] Unitatea head-up este o caracteristică convenabilă care afișează informații cheie pe parbriz, astfel încât să le puteți vedea în timp ce vă mențineți toată atenția pe drum.
[5] ProPILOT este disponibil pe o gamă limitată de vehicule. ProPILOT este o tehnologie avansată de asistență la șofer, dar nu poate preveni coliziunile. ProPILOT este destinat „Eyes on/ Hands On” numai pentru autostrăzi (drum despărțit de Bariere). Este responsabilitatea șoferului să rămână alert, să conducă în siguranță, să aplice limite de viteză și viteză sigură în funcție de condițiile drumului și să păstreze controlul vehiculului în orice moment.
[6] Amazon, Alexa și toate siglele asociate sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaților săi.
[7] Clienții vor avea nevoie de o conexiune Amazon/Google™ și Wi-Fi sau 4G pentru a utiliza această funcție.
[8] Pentru a utiliza serviciile NissanConnect, aveți nevoie de un cont de utilizator NissanConnect și trebuie să vă înregistrați și să vă conectați la NissanConnect cu numele de utilizator și parola. Pentru a utiliza aplicația gratuită Nissan Connect, aveți nevoie de un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android compatibil și de o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefon mobil existent sau separat între dvs. și furnizorul dvs. de servicii mobile. Toate serviciile sunt supuse acoperirii rețelei mobile.
[9] Accesoriile prezentate sunt standard și/sau opționale numai pentru clasele selectate. Se pot aplica costuri suplimentare.
Imaginile și descrierile afișate au scop orientativ. În unele cazuri, fotografiile sunt cu vehicule care nu sunt specificate în Regatul Unit și nu reprezintă un model, o clasă sau o ofertă anume. Funcții disponibile în funcție de versiune, standard sau doar opțional (contra cost).