[1] Funcționalitatea extinsă de oprire/pornire în timpul mersului liber este disponibilă numai pentru variantele cu transmisie automată.
[2] Scaune parțial piele/parțial PVC.
[3] Nu ar trebui să vă bazați doar pe caracteristicile de confort pentru șofer. Este posibil ca unele funcții să nu funcționeze în toate condițiile și circumstanțele. Se aplică viteză și alte limitări. Pentru termenii și condițiile legate de tehnologiile Nissan, vă rugăm să contactați dealerul dumneavoastră Nissan sau www.nissan.ro/
[4] Unitatea head-up este o caracteristică convenabilă care afișează informații cheie pe parbriz, astfel încât să le puteți vedea în timp ce vă mențineți toată atenția pe drum.
[5] ProPILOT este disponibil pe o gamă limitată de vehicule. ProPILOT este o tehnologie avansată de asistență la șofer, dar nu poate preveni coliziunile. ProPILOT este destinat „Eyes on/ Hands On” numai pentru autostrăzi (drum despărțit de Bariere). Este responsabilitatea șoferului să rămână alert, să conducă în siguranță, să aplice limite de viteză și viteză sigură în funcție de condițiile drumului și să păstreze controlul vehiculului în orice moment.
[6] Amazon, Alexa și toate siglele asociate sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaților săi.
[7] Clienții vor avea nevoie de o conexiune Amazon/Google™ și Wi-Fi sau 4G pentru a utiliza această funcție.
[8] Pentru a utiliza serviciile NissanConnect, aveți nevoie de un cont de utilizator NissanConnect și trebuie să vă înregistrați și să vă conectați la NissanConnect cu numele de utilizator și parola. Pentru a utiliza aplicația gratuită Nissan Connect, aveți nevoie de un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android compatibil și de o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefon mobil existent sau separat între dvs. și furnizorul dvs. de servicii mobile. Toate serviciile sunt supuse acoperirii rețelei mobile.
[9] Accesoriile prezentate sunt standard și/sau opționale numai pentru clasele selectate. Se pot aplica costuri suplimentare.
Imaginile și descrierile afișate au scop orientativ. În unele cazuri, fotografiile sunt cu vehicule care nu sunt specificate în Regatul Unit și nu reprezintă un model, o clasă sau o ofertă anume. Funcții disponibile în funcție de versiune, standard sau doar opțional (contra cost).