THE 100% ELECTRIC COUPE CROSSOVER

Nissan ARIYA

Până la 533 km

autonomie (1)

Până la 389 CP

putere (2)

63kWh sau 87kWh

capacitate baterie

Tracțiune față sau integrală

e-4ORCE

Viitorul prinde contur

Noul crossover electric Nissan Ariya reprezintă cea mai pură expresie a mobilității inteligente Nissan. O manifestare inedită de putere de la interior către exterior. Tu. Eu. Noi toți. Mergem mai departe, cu mai multă experiență, precizie și stil.

DESIGN

Design desprins din viitor

ARIYA este expresia uimitoare a noii viziuni Nissan. Spatele este marcat de linia fermă ce înlocuiește contururile sinuoase. Benzile LED luminează în noapte și sunt camuflate discret pe timpul zilei. Tușa finală? Noul badge Nissan iluminat care veghează călătoria.

SPAȚIU INTERIOR

Mai mult decât un interior, un living room

Bine ai venit! Nissan ARIYA este primitor și luminos, astfel încât să te simți comod și în siguranță. Dacă vrei extra spațiu de câțiva centimetri, glisează înapoi consola centrală. Pardoseala plată adaugă senzația de libertate, în timp ce lumina ambientală creează o atmosferă plăcută.
Nissan ARIYA unghi frontal_condus pe șosea

PERFORMANȚĂ VE

Senzații neașteptate

Datorită celor două motoare, versiunea e-4ORCE cu tracțiune integrală pornește instantaneu, livrând o putere de până la 100% roților din față sau din spate. Putere ce îmbunătățește toate performanțele - tracțiunea în orice condiții climatice, confortul și stabilitatea în viraje, în timp ce e-Pedal face totul mai distractiv.

Conducere asistată

Urmează-ți drumul

Simte-te confortabil. Tehnologiile de asistență la condus oferă niveluri diferite de control. Trafic aglomerat? Primește o mână de ajutor. Spații strânse? Lasă-ți noul crossover Nissan ARIYA să preia controlul.*

2/2 PROPILOT**

Mai puțin stres la volan. ProPILOT cu Navi-link te ajută să conduci relaxat în trafic aglomerat "stop-and-go" și să rămâi centrat pe banda de mers.*

1/2 PARCARE PROPILOT**

Apasă butonul de parcare ProPILOT**, așază-te comod in scaun, ridică mâinile de pe volan căt timp ARIYA efectuează manevrele de parcare.

Nissan ARIYA parcând pe mod ProPILOT Park

1/2 HEAD-UP DISPLAY

Păstrează informațiile importante în aria vizuală cum ar fi: viteza vehiculului, informațiile de navigare și setările PROPILOT**.

Detaliu Nissan ARIYA a afișajului head-up pe parbriz
Nissan Ariya condusă pe o autostradă

AUTONOMIE & ÎNCĂRCARE

Privește înainte

Explorează liber. Cu o autonomie de până la 533 km, nimic nu te reține. Poți alege între versiunile cu baterie de 63 kWh și 87 kWh, cu tracțiunea 4x2 sau integrală pentru a avea autonomia pe care o dorești. Te grăbești? Încărcarea rapidă oferă până la 350 km în 30 de minute.

CONECTIVITATE

Intră într-un nou univers

Display-ul si controlerul de dimensiuni mari cu feedback haptic sunt doar începutul. Vrei aplicațiile tale favorite chiar în fața ta? Apasă. Vrei să asculți playlist-ul favorit? Doar întreabă.

1/2 AMAZON ALEXA***

Cu Amazon Alexa*** încorporat, folosește-ți vocea pentru a reda muzică, pentru a găsi cafeneaua preferată sau chiar pentru a transmite diferite comezi dispozitivelor inteligente din casa ta.

Ecrane de bord digitale Nissan ARIYA și afișaj pentru parbriz

1/2 APLICAȚII NISSAN

Rămâi conectat la Nissan ARIYA. Cunoaște-ți vehiculul cu aplicațiile Nissan, care devin mai complexe cu fiecare zi.

Ecran de smartphone care prezintă aplicația unui proprietar de Nissan ARIYA

SPECIFICAȚII

ALEGE UN ARYIA POTRIVIT ȚIE

Găsește combinația perfectă. Posibilitatea de a alege între două baterii și trei trenuri de rulare - inclusiv varianta cu tracțiune integrală e-4ORCE - iți vor oferi o experiență de conducere exact cum îți dorești!

1/2 ARIYA 63 kWh

Tehnologia viitorului pentru deplasări zilnice și ieșiri cu familia.

Detaliu grilaj Nissan ARIYA din lateral

1/2 ARIYA 87 kWh

O autonomie extinsă pentru deplasările extra-urbane.

Nissan ARIYA detaliu consolă centrală

1/2 ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Putere, performanță și autonomie atunci când dorești totul.

Nissan ARIYA din spate

1/2 ARIYA e-4ORCE 87 kWh 389CP Evolve Plus

Forță incredibilă, putere pură. Cea mai puternică și sportivă versiune Ariya, cu o putere a sistemului combinat 4WD de 290kW / 389CP si o accelerație 0-100km/h de 5,1s.

Ariya

Modelul din imagini este cu titlu de prezentare și face parte din lotul de pre-producție.

(1) autonomie în ciclu combinat WLTP pentru versiunea 87kWh Advance

(2) pentru versiunea 87kWh e-4ORCE Evolve Plus

*Modelul de serie de poate varia din punct de vedere al caracteristicilor prezentate.


**ProPILOT este o tehnologie avansată de asistență a șoferului in timpul condusului, dar nu poate preveni coliziunile. ProPILOT este destinat numai pentru “Eyes on/ Hands On” și doar pentru autostrăzi (benzi cu separatoare). Este responsabilitatea șoferului să rămână în alertă, să conducă în siguranță și să poată prelua controlul vehiculului în orice moment. Pentru termeni și condiții referitoare la tehnologiile Nissan, vă rugăm să faceți click aici.

***Amazon, Alexa și toate mărcile conexe sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale filialelor sale. Anumite funcționalități Alexa depind de tehnologiile inteligente compatibile cu casa dvs. și de țara de comercializare.Cifrele privind autonomia vehiculului sunt obținute prin teste de laborator în conformitate cu legislația UE și sunt destinate comparației între diferitele tipuri de vehicule. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul individual și nu constituie parte a ofertei comerciale. Cifrele prezentate sunt destinate pentru a se face comparații orientative; Comparați doar cifrele ale vehiculelor testate în aceleași condiții și proceduri tehnice.

Cifrele prezentate sunt obținute după încărcarea completă a bateriei. Rezultatele reale în condiții de trafic real pot varia în funcție de diverși factori precum: încărcarea inițială a bateriei, accesoriile montate, condițiile meteorologice, stilurile de conducere și încărcarea vehiculului.