Nissan X-Trail e-POWER

PENTRU MAI MULTE AVENTURI ÎN FAMILIE

e-POWER & Mild Hybrid

motorizări

211 CP

putere maximă

5 sau 7 locuri

crossover de familie

4x4 e-4ORCE

tracțiune integrală

Nissan X-Trail N-Trek

NIVEL DE ECHIPARE NOU

X-Trail N-TREK cu caracteristici de design unice

X-Trail N-TREK, cea mai recentă versiune a crossoverului de familie electrificat, oferă un nou stil distinctiv și un plus de confort.

Nissan X-Trail - e-POWER - driving shot

GRUPURI MOTOPROPULSOARE

e-POWER. Experiență electrificată unică, fără conectare la priză

Nissan e-POWER reprezintă o tehnologie electrică unică, ce include un motor pe benzină cu un consum redus de carburant, care încarcă o baterie. Rezultatul este o conducere cu răspuns prompt și un nivel mai redus de zgomot, fără a fi nevoie de conectarea autovehiculului la o sursă electrică sau de reîncărcare. Este disponibilă și ca e-4ORCE AWD, oferindu-ți și mai multă putere și o manevrare mai stabilă. Ambele tehnologii îți permit o experiență de condus asemănătoare celei oferite de un vehicul electric, doar că fără cutia de viteze. Tehnologiile unice cu care este prevăzut Nissan X-Trail oferă o performanță mult mai ridicată în comparație cu un autovehicul hibrid standard.

DESIGN EXTERIOR

Designul și aventura merg mână în mână

Se face imediat remarcat datorită farurilor LED elegante și impunătoarelor guri pentru fluxul de aer din partea frontală. Nissan X-Trail are un aspect la fel de avansat ca și tehnologia pe care se bazează. Aventuros. Captivant.

INTERIOR SPACE & CARGO

Autovehiculul electrificat cu 5 sau 7 locuri, cu spațiu pentru toți și toate

Cu locuri pentru până la 7 persoane vă luați la revedere de la certurile privind cel mai bun loc. Rămâiconectat utilizând porturile USB din față și spate și aranjezi cu ușurință zona de încărcare pentru a se potrivi aventurii tale, cu plăcile inovatoare pentru bagaje, ce oferă până la 16 configurații de depozitare.

SIGURANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ LA CONDUCERE

Tehnologia avansată îți vine în ajutor

Imagineză-ți cum ar fi să ai alături un copilot inteligent în orice deplasare. Unul care te avertizează, te ajută să parchezi, să menții banda și multe altele. Privește mai îndeaproape tehnologiile Nissan [*].

1/2 PÂNĂ LA 35 INCI DE INFOTAINMENT

Urmărește indicațiile pe un ecran de bord complet digital de 12,3”, pe ecranul 12,3” al sistemului NissanConnect [*] și primește avertizări pe afișajul de pe parbriz de 10,8” [*].

Nissan X-Trail HUD interior

1/2 ASISTENȚĂ LA CONDUCERE PROPILOT - ÎNTOTDEAUNA PE DRUMUL CEL BUN

Sistemul de asistență ProPILOT [*] este conectat acum cu sistemul de navigare, permițându-ți să adaptezi conducerea la numeroase situații din trafic.

Nissan X-trail Propilot driving shot

1/2 SISTEM INTELIGENT CU VEDERE LA 360 DE GRADE

Parchează mai ușor cu o vedere la 360 de grade a perimetrului din jurul mașinii, cu imagini din față, spate și bordurile laterale afișate pe ecranul divizat și alerte privind obiectele aflate în mișcare în apropiere [*].

Nissan X-Trail AVM

CONECTIVITATE

Conectează-te cu ușurință la lumea din jur

Ecranul mare de înaltă rezoluție de 12.3'' al lui X-Trail și aplicația NissanConnect Services [*] te vor ajuta să te conectezi la listele de redare și la aplicațiile preferate, să stabilești destinația și multe altele.

1/2 INFORMAŢII DE NAVIGARE

Ecranul tactil HD de 12.3'' este portalul tău către NissanConnect - găsește drumul cu ușurință prin navigarea intuitivă, hărți îmbunătățite, informații din trafic în timp real și multe altele [*].

Nissan X-Trail

1/2 CONECTEAZĂ-TE LA NISSAN DIN LOCUINȚA TA

Interacționează de la distanță cu autovehiculul tău X-Trail datorită dispozitivelor de asistență prin comenzi vocale, Google sau Amazon (Alexa) și aplicațiilor de pe smartphone (indisponibil în limba română) [*]. Caracteristicile includ trimiterea destinației și multe altele [*].

Nissan X-Trail

1/2 ASISTENTUL PERSONAL VIRTUAL DIN MAȘINĂ

Utilizează comenzile vocale pentru a da comenzi în mașină datorită controlului vocal Nissan și asistentul Alexa încorporat [*][*][*]. Spune doar „Hello, Nissan” și apoi cere un punct de interes și multe altele (indisponibil în limba română) [*].

Nissan X-Trail
Nissan X-Trail

X-Trail

Configurează chiar acum propriul X-TRAIL

Explorează toate modurile în care vă puteți personaliza Nissan X-Trail.

Modelele Nissan X-TRAIL - Găsește SUV-ul perfect pentru familia ta

Explorează mai îndeaproape tehnologiile lui Nissan X-Trail și descoperă modelul care ți se potrivește.

1/2

Nissan X-Trail - PAckshot Tekna -

Află ce versiune ți se potrivește cel mai bine

Fă clic aici pentru a compara diferitele modele şi a găsi modelul care ți se potriveşte.

1/2

Nissan X-Trail - LIFE STYLE

Cele mai noi oferte

Având la dispoziție numeroase opțiuni de finanțare flexibile, te poți bucura de senzația de aventură pe care o oferă Nissan X-Trail la un preț mai mic decât ai putea crede.

1/2

Nissan X-Trail - PS tekna - Profile

[1] Nu trebuie să vă bazați exclusiv pe funcțiile de confort pentru șofer. Este posibil ca unele dintre acestea să nu poată funcționa în orice condiții și circumstanțe. Se aplică limitele de viteză și alte limitări. Pentru termenele și condițiile referitoare la tehnologiile Nissan, vă rugăm să contactați distribuitorul Nissan local sau să vizitați www.nissan.ro 


[2] *Ecranul tactil HD de 12,3” este disponibil doar pentru modelele N-Connecta și cele superioare.


[3] Unitatea de afișaj pe parbriz este o caracteristică de confort, ce afișează informațiile cheie pe parbriz, astfel încât să le aveți la vedere în timp ce vă păstrați atenția deplină la drum.


[4] ProPILOT este disponibil pentru o gamă limitată de autovehicule. ProPILOT este o tehnologie avansată de asistență pentru șofer, dar nu poate preveni coliziunile. ProPILOT este destinat doar pentru conducerea pe autostradă (sensuri de deplasare separate prin bariere). Este responsabilitatea șoferului să fie atent, să conducă în siguranță, să respecte limitele de viteză, să adapteze viteza la condițiile de drum și să mențină în orice moment controlul asupra autovehiculului.


[5] Pentru a utiliza serviciile NissanConnect aveți nevoie de un cont de utilizator NissanConnect Services și trebuie să vă înregistrați și să vă conectați la aplicația NissanConnect Services cu numele de utilizator și parola dumneavoastră. Pentru a utiliza aplicația gratuită NissanConnect Services, aveți nevoie de un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau separat între dumneavoastră și furnizorul de servicii de telefonie mobilă. Funcționarea serviciilor depinde de acoperirea rețelei de telefonie mobilă.


[6] Amazon, Alexa și toate mărcile asociate sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaților săi.


[7] Pentru utilizarea acestei funcții, clienții vor avea nevoie de un cont Amazon/Google™ și de o conexiune Wi-Fi sau 4G.


[8] Apple CarPlay și Android Auto sunt disponibile gratuit, în funcție de model și/sau nivelul de echipare. Nu sunt disponibile pentru utlizare în limba română.


 [10] Asistentul Alexa încorporat este disponibil în limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană. Nu este disponibil în limba română.
Imaginile și descrierile sunt prezentate în scop orientativ. În unele cazuri, fotografiile se referă la autovehicule cu alte specificații decât cele locale și nu reprezintă un anumit model, nivel de echipare sau o anumită ofertă.  Este posibil ca dotările ilustrate să nu fie disponibile, să nu fie disponibile ca dotări standard sau să fie disponibile doar ca dotări opționale. (contra cost suplimentar)
Accesoriile și orice echipamente suplimentare montate de client pot avea un impact asupra autonomiei autovehiculului, specificată de producător. Accesoriile originale Nissan sunt acoperite de garanția pentru autovehicul nou, de 3 ani/100.000 km (oricare dintre acestea survine prima), dacă sunt montate de un distribuitor sau un atelier autorizat Nissan înainte de predarea autovehiculului către client sau în perioada de valabilitate a garanției pentru autovehicul nou. Accesoriile originale montate după expirarea perioadei de valabilitate a garanției pentru autovehicul nou sau de către un terț sau de client sunt acoperite doar de garanția pentru piese și accesorii originale Nissan de 12 luni/fără limită de kilometri.