[1] Nu trebuie să vă bazați exclusiv pe funcțiile de confort pentru șofer. Este posibil ca unele dintre acestea să nu poată funcționa în orice condiții și circumstanțe. Se aplică limitele de viteză și alte limitări. Pentru termenele și condițiile referitoare la tehnologiile Nissan, vă rugăm să contactați distribuitorul Nissan local sau să vizitați www.nissan.ro 


[2] *Ecranul tactil HD de 12,3” este disponibil doar pentru modelele N-Connecta și cele superioare.


[3] Unitatea de afișaj pe parbriz este o caracteristică de confort, ce afișează informațiile cheie pe parbriz, astfel încât să le aveți la vedere în timp ce vă păstrați atenția deplină la drum.


[4] ProPILOT este disponibil pentru o gamă limitată de autovehicule. ProPILOT este o tehnologie avansată de asistență pentru șofer, dar nu poate preveni coliziunile. ProPILOT este destinat doar pentru conducerea pe autostradă (sensuri de deplasare separate prin bariere). Este responsabilitatea șoferului să fie atent, să conducă în siguranță, să respecte limitele de viteză, să adapteze viteza la condițiile de drum și să mențină în orice moment controlul asupra autovehiculului.


[5] Pentru a utiliza serviciile NissanConnect aveți nevoie de un cont de utilizator NissanConnect Services și trebuie să vă înregistrați și să vă conectați la aplicația NissanConnect Services cu numele de utilizator și parola dumneavoastră. Pentru a utiliza aplicația gratuită NissanConnect Services, aveți nevoie de un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau separat între dumneavoastră și furnizorul de servicii de telefonie mobilă. Funcționarea serviciilor depinde de acoperirea rețelei de telefonie mobilă.


[6] Amazon, Alexa și toate mărcile asociate sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaților săi.


[7] Pentru utilizarea acestei funcții, clienții vor avea nevoie de un cont Amazon/Google™ și de o conexiune Wi-Fi sau 4G.


[8] Apple CarPlay și Android Auto sunt disponibile gratuit, în funcție de model și/sau nivelul de echipare. Nu sunt disponibile pentru utlizare în limba română.


 [10] Asistentul Alexa încorporat este disponibil în limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană. Nu este disponibil în limba română.
Imaginile și descrierile sunt prezentate în scop orientativ. În unele cazuri, fotografiile se referă la autovehicule cu alte specificații decât cele locale și nu reprezintă un anumit model, nivel de echipare sau o anumită ofertă.  Este posibil ca dotările ilustrate să nu fie disponibile, să nu fie disponibile ca dotări standard sau să fie disponibile doar ca dotări opționale. (contra cost suplimentar)
Accesoriile și orice echipamente suplimentare montate de client pot avea un impact asupra autonomiei autovehiculului, specificată de producător. Accesoriile originale Nissan sunt acoperite de garanția pentru autovehicul nou, de 3 ani/100.000 km (oricare dintre acestea survine prima), dacă sunt montate de un distribuitor sau un atelier autorizat Nissan înainte de predarea autovehiculului către client sau în perioada de valabilitate a garanției pentru autovehicul nou. Accesoriile originale montate după expirarea perioadei de valabilitate a garanției pentru autovehicul nou sau de către un terț sau de client sunt acoperite doar de garanția pentru piese și accesorii originale Nissan de 12 luni/fără limită de kilometri.