nissan leaf rabla

Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

PREȚ SPECIAL 19.273€ (fără TVA)*

RATĂ DE LEASING DE LA 257€/lună (fără TVA)**

Cere ofertă prin Programul RABLA

Echipamente standard

  • Faruri full LED automate
  • Cheie inteligentă și buton start/stop motor
  • Sistem integrat de navigație și audio NissanConnect
  • Around View Monitor (asistenţă la parcare cu vedere 360°)
  • Sistem ProPILOT de asistență la conducere
  • Pedală accelerare/frânare electronică, e-Pedal
  • Aer condiţionat automat
  • Jante aliaj 17"  

Termeni și condiții

*Ofertă destinată persoanelor juridice, prin Nissan Finance, valabilă în limita stocului disponibil, până la 31 mai 2021. Oferta corespunde versiunii Nissan Leaf 40KW 150CP N-Connecta Special 09, preț auto 19.273 Euro (fără TVA) prin Programul Rabla 2021 și Programul Rabla Plus 2021***, obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7.500 lei și a eco-tichetului de 45.000 lei calculate în Euro (la cursul de 4,9 lei), a reducerii comerciale oferite prin Acțiunea Nissan Finance în valoare de 336 Euro (fără TVA) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 3.025 Euro (fără TVA). Prețul include valoarea vopselei metalizate, nu conține accesorii sau alte dotări opționale. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

 

**Finanțare prin Nissan Finance, denumirea comercială sub care operează RCI Leasing România IFN SA. Ofertă adresată persoanelor juridice, supusă unor termene si condiții, valabilă până la 31 mai 2021. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Leaf 40KW N-Connecta Special 09 în valoare de 19.273 euro fără TVA, cu 30% avans, 60 luni, dobândă de leasing fixă 5.4%, VR 0,1% și asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire. Mai multe detalii aici.

 

***Ofertă destinată persoanelor juridice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, valabilă de la momentul aprobării bugetului pentru Programul RABLA / RABLA PLUS 2021. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabilă de la momentul la care înscrierile pentru persoanele juridice vor fi disponibile în PSIPAN.