Navara

TOUGH AS ALWAYS, SMARTER THAN EVER

nlackMAI MULT DECÂT 4X4

Fie că este vorba despre cele mai inaccesibile zone ale țării sau despre jungla de beton a orașelor, Nissan Navara deține întotdeauna controlul. Există trei moduri de a-l conduce: 4WD High pentru teren accidentat, 4WD Low pentru circumstanțe dificile off-road, nisip, zăpadă sau noroi adânc și 2WD pentru deplasarea pe asfalt. Cu dotări precum Hill Start Assist (Asistență la pornirea din rampă) și Hill Descent Control (Asistență la coborârea în pantă), acest pick-up este întotdeauna pregătit pentru orice provocare.

UN PICK-UP DE ÎNCREDERE PÂNĂ LA ULTIMUL DETALIU

Pick-up-ul Nissan Navara are un șasiu dreptunghiular închis diferențiindu-se de pick-up-urile concurente. De asemenea, este dotat cu suspensie spate multi-link. Acest sistem nou, performant de suspensie spate multi-link, asigură un nivel mai bun de confort în exploatare și o manevrabilitate mai facilă, fără a compromite capacitatea de încărcare.

Personalizează Nissan NavaraConfigurează Nissan Navara

Alege modelul Nissan preferat și configurează-l cu echipamentele pe care le dorești. Vezi versiunile disponibile, alege din gama de culori și optează pentru un motor care ți se potrivește.

Păstrează legătura cu noi

Fii primul care află ultimele noutăți Nissan cu ajutorul newsletter-ului nostru – cele mai noi știri despre produse, servicii și cele mai avantajoase promoții.