nissan goal of the week

DIN PASIUNE PENTRU PERFORMANȚĂ

DEDICAREA NOASTRĂ DE A OBŢINE PERFORMANȚE DE TOP ÎŞI GĂSEŞTE EXPRESIA PERFECTĂ ÎN PASIUNEA PENTRU FOTBAL. SUNTEM ONORAŢI SĂ O ÎMPĂRTĂŞIM CU TINE, ÎN ARENA UNDE SE ÎNTREC CEI MAI MARI JUCĂTORI.

EDEN HAZARD fotbalist si ambasador Nissan la UEFA Champions League

EDEN HAZARD

Eden, în vârstă de 28 de ani, este un jucător de fotbal belgian care performează pentru clubul Real Madrid CF și echipa națională de fotbal belgiană. Creativ, rapid și tehnic, a fost descris ca fiind „uimitor” și „fascinant” și este considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume. Eden deține un Nissan GT-R.

PHILIPPE COUTINHO fotbalist si ambasador Nissan la UEFA Champions League

PHILIPPE COUTINHO

Philippe, în vârstă de 27 de ani este un mijlocaș atacant brazilian ce joacă la FC Bayern Munich și în echipa națională a țării sale. Bine-cunoscut pentru abilitatea sa de a dribla mingea, viteză, creativitate și agilitate, el și-a câștigat porecla de „Micul magician” din partea fanilor și a coechipierilor de la Liverpool.

LIEKE MARTENS fotbalist si ambasador Nissan la UEFA Champions League

LIEKE MARTENS

Lieke, în vârstă de 26 de ani, este olandeză și joacă pentru echipa feminină a FC Barcelona. Cu o abordare directă, control și incredibile aptitudini de finalizare a fazelor, ea a câștigat a câştigat ancheta UEFA pentru premiul de cea mai bună fotbalistă a anului 2017, a fost aleasă cea mai bună jucătoare din lume, dar şi în ancheta Sindicatului internaţional al jucătorilor, FIFA Pro.